De volgende pagina is aan het laden

Met het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2024 ‘Van Facilitair naar Visionair’ onderzoekt CSU hoe Facility Management inspeelt op de veranderende (werk)omgeving. Denk aan gebruikerservaring, design, technologie, functionaliteiten en op het gebied van vitaliteit en werkgeluk.

Welke strategieën en innovaties zijn cruciaal voor een toekomstbestendige omgeving? En hoe kan Facility Management zich positioneren als een strategische partner? Met dit onderzoek verkennen we de visie en aanpak van Facility Management over de toekomst. Met als doel om de strategische waarde van facilitair te benadrukken en ondersteunen.

Over de vragenlijst
De vragenlijst bestaat uit diverse vragen en stellingen. Het invullen duurt maximaal 12 minuten. Na het invullen van de vragen, zie je jouw antwoorden afgezet tegen de antwoorden van andere deelnemers aan het onderzoek. Hiermee ontdek je direct waar jij staat in Facility Management.

Alvast enorm bedankt voor je deelname. Op 24 januari presenteren we tijdens de CSU Innovatie Boost de resultaten. Houd hiervoor onze webpagina in de gaten!

Het onderzoeksteam van CSU

Door aan dit onderzoek deel te nemen, ga je akkoord dat CSU je gegevens (e-mailadres, naam, organisatienaam en telefoonnummer) koppelt aan je resultaten. Na het invullen sturen we je per e-mail jouw uitkomsten afgezet tegen de antwoorden van andere deelnemers. Let op, deze e-mail is afkomstig van no.reply@kcmsurvey.eu

Klik hier voor de disclaimer van CSU.

KCM Survey - Exposing perceptions
Privacy- en cookieverklaring