De volgende pagina is aan het laden

Eind 2019 gaf 80% van de deelnemers aan actief bezig te zijn met innovatieve toepassingen. Maar hoe is dat nu? Kiezen we in deze uitdagende tijd voor bestaande oplossingen of gebruiken we juist vaker innovaties op het gebied van facilitair management?

Met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2021 onderzoekt CSU hoe toonaangevende organisaties vernieuwing toepassen in een wereld die geregeerd wordt door COVID-19. In hoeverre zetten bedrijven een volgende stap in duurzaamheid, hospitality en workplace management? En welke impact heeft corona op innovatieve toepassingen en concepten? Het onderzoek biedt inzicht in de wijze waarop innovaties een bijdrage leveren aan de uitdagingen van elke organisatie.

Bent u benieuwd naar uw positie ten opzichte van andere organisaties? Als deelnemer ontvangt u direct na afloop uw uitkomsten, afgezet tegen de antwoorden van andere deelnemers. We starten daarom eerst met een aantal algemene vragen. Heeft u vragen over het onderzoek? Mail dan naar hospitality@csu.nl.

We wensen u een inspirerende vergelijking en danken u voor uw deelname!

Het onderzoeksteam van CSU

Door aan deze benchmark deel te nemen, gaat u ermee akkoord dat CSU uw gegevens (e-mailadres, naam, organisatienaam, telefoonnummer en klantnummer) koppelt aan uw resultaten. Na het invullen zullen we uw persoonlijke benchmarkresultaten per e-mail toesturen.

KCM Survey - Exposing perceptions
Privacy- en cookieverklaring